Dia9boog

Eten en drinken

Terwijl onze artiesten voor de perfecte muzikale invulling zorgen ontmoet je op PALM PARKIES je beste vrienden, familie, buren. Of een klasgenoot van vroeger?

Neem plaats op ons terras of plof neer in het gras en toast samen op de zomer. Want PALM PARKIES betekent genieten in het park. Je kan bij ons genieten van een uitgebreid aanbod heerlijke bieren, wijnen en andere drankjes, ambachtelijke frietjes, snacks en heerlijke bereidingen van foodtrucks uit de regio.

Onze Belgische bierkaart

Op PALM PARKIES vind je niet alleen de plezantste en misschien wel de grootste Belgische bierkaart van alle festivals. Maar er is ook gedacht aan de liefhebber wijnen, cocktails en verfrissende drankjes.

Heerlijk volmondig en toegankelijk speciaalbier, voor wie eens wat anders wil dan pils.

Een sterk blond Belgisch bier met een unieke vanilletoets.

Een karaktervolle Belgische premium pils.

Een verfrissend abdijbier gebrouwen met tarwe en mout en op smaak gebracht met het Brugs kruidenmengsel ‘Gruut’.

Voor wie houdt van een zwaar blond bier, op smaak gebracht met het Brugs kruidenmengsel ‘Gruut’.

De blonde en onweerstaanbare Saisonnière is een sprankelend gouden, licht troebele maar uiterst frisse doordrinker met een stevige ‘bite’.

Bitterzachte verleiding, gebrouwen met hop van eigen teelt.

Ambachtelijk genieten

Op PALM PARKIES smul je van de heerlijkste zelfgemaakte ambachtelijke frietjes van Cathy en Gerard uit Cathy’s Rollende keuken!

Cathy’s Rollende keuken zorgt doorlopend voor kei lekkere ambachtelijke friet. Maar je kan bij Cathy en Gerard ook terecht voor een bourgondische bal, sappige saté een rijkelijk bittergarnituur of schepijsje van eigen huis. Smullen maar!

Foodtrucks uit de regio

Naast de bites van Cathy is er op PALM PARKIES ook plaats voor lokale of regionale foodtrucks zodat je echt kan komen eten! Een heerlijke pasta, tosti of burger maakt het avondmaal compleet.

PALM PARKIES is in Nederland een initiatief van Stichting Mikser. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar gratis van PALM PARKIES!

+31 (0)6 27 65 36 42
info@palmparkies.nl